W każdy piątek w naszej restauracji przygotujemy dla Państwa kolacje, które ukoją trudy tygodnia i pobudzą zmysły przed weekendem. W tym dniu będą czekać na państwa stoliki w kameralnych salach na pierwszym piętrze, gdzie w towarzystwie bliskich osób, muzyki oraz wspaniałych aromatów będą mogli się Państwo zrelaksować po pracowitym tygodniu.
Serdecznie zapraszamy o godzinie 19 przy wcześniejszej rezerwacji.
Menu obowiązujące w najbliższy piątek:
Campari orange jako aperitif
Przystawka
Śledź bałtycki, marynowany z dodatkiem borowików
Tygielek maślaków z jajkiem przepiórczym
i tostem pszenicznym
Danie główne
Pieczona pierś z kaczki w pomarańczach,
podana z batatem
Dorada faszerowana jarzynami, podana z puree
z zielonego groszku
Deser
Tarta tartin z gałką lodów waniliowych
Suflet z tegoroczych śliwek
Kieliszek Bordeaux Jean Degaves
Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!