Z życia restauracji

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:
 

Gin z toniciem jako aperitif

Śledź w śmietanie
Naleśniki z łososiem

Paprykarz cielęcy, ryż i marchewka duszona
Dorsz w sosie pomidorowym, makaron szpinakowy

Gorące maliny z lodami
Ciastko czekoladowe


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zamówienia Wielkanocne!

W związku ze zbliżającymi się Świętami Wielkiej Nocy, przygotowaliśmy dla Państwa propozycję dań na wynos, które mogą Państwo zamówić z wyprzedzeniem oraz odebrać 31 marca w przed dzień Świąt. Znajdą w niej Państwo tradycyjne polskie potrawy, duży wybór ciast, oraz naszą specjalność

pasztet z dziczyzny!
Serdecznie Zapraszamy!

Propozycja Wielkanocna
Pytania:

barmangia@orange.pl 12 413-87-46
Odbiór zamówień: 20 IV 8-12
Składanie zamówień: osobiście

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:
 

Lodołamacz jako aperitif

Omlet chłopski
Grillowany kurczak na toście

Tornedos z łososia z sosem pomidorowym,
risotto szpinakowe
Medalion w sosie roquefort, makaron, szpinak

Naleśnik z żurawiną
Tort Vertigo


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:
 

Pina Colada jako aperitif

Tatar z łososia
Tarta warzywna

Pstrąg z grilla z risottem borowikowym
Pieczeń cielęca, ziemniaki i marchewka duszona

Ciasto domowe
Krem brulle


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:
 

Kaskada jako aperitif

Tygielek borowików w tostem
Sałata z kurczakiem

Paprykarz cielęcy z kaszą i szpinakiem
Filet z dorsza z sosem szpinakowym, risotto
borowikowe

Szarlotka na ciepło z lodami
Krem brulle


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:
 

Niebo jako Aperitif

Tarta warzywna z kompozycją sałat
Tatar z łososia wędzonego

Polędwiczka w borowikach, kluski śląskie, buraczki
Sandacz w sosie maślanym, ziemniaki i szpinak na ciepło

Ciastko czekoladowe
Gruszka z parmezanem w miodzie


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:
 

Aperitif Mimoza

Tatar z łososia
Szaszłyk z serem feta

Filet z dorsza w sosie migdałowym
z tartą szpinakową
Indyk w sosie curry, ryż , szpinak

Gorące maliny z lodami
Sernik


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:
 

Jack z colą

Sałatka z kurczakiem i żurawiną
Placek z borowikami

Sandacz z sosem musztardowym, puree ziemniaczane, szpinak
Kaczka pieczona, ziemniaki, czerwona kapusta

Ciastko czekoladowe
Krem brulle


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46