Z przyjemnością zapraszamy Państwa do rezerwacji stolików
na wyjątkowy wieczór dnia 14 lutego 2019 w naszej restauracji.
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy walentynkowe menu
pełne afrodyzjaków.
Intymny klimat przy świetle świec i niezwykłe doznania
dla podniebienia umilą Państwu romantyczne ballady grane „na żywo”
od godz. 18.00 przez duet Basia Balcer & Kamil Sarnicki.
Koszt kolacji, na którą składa się wybrany aperitif,
przystawka, drugie danie oraz deser to 80 zł / osoba.
Aperitif
Prosecco
Campari orange
Przystawka
Tatar z łososia wędzonego z odrobiną musztardy Dijon, sokiem z limonki
oraz świeżym koprem
Skwierczący tygielek z borowikami duszonymi w śmietanie
z odrobiną Porto i chrupiącym tostem
Danie główne
Aromatyczny pieczony filet z łososia z ziemniaczano-koperkowym
puree, sałatką szpinakową przyprawioną malinowym vingret i skórką cytrynową
Grillowany tornedos z polędwiczki owinięty plastrem bekonu
z koniakowym sosem, chrupiącymi plackami ziemniaczanymi
i maślanym groszkiem zielonym
Deser
Gorące ciastko czekoladowe w towarzystwie soczystej truskawki
Śliwki węgierki klarowane w winie Choya z lodami miętowymi
Serdecznie zapraszamy!