Z życia restauracji

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:
 

Jack z colą

Sałatka z kurczakiem i żurawiną
Placek z borowikami

Sandacz z sosem musztardowym, puree ziemniaczane, szpinak
Kaczka pieczona, ziemniaki, czerwona kapusta

Ciastko czekoladowe
Krem brulle


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:
 

Kieliszek wódki

Naleśnik z łososiem
Tygielek kurek w śmietanie

Limanda w pomidorach, ryż
Pierś z kurczaka w sosie curry, tarta warzywna

Tort firmowy
Jabłko z żurawiną


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Walentynki w Mangi z muzyką na żywo!

Z przyjemnością zapraszamy Państwa do rezerwacji stolików
na wyjątkowy wieczór dnia 14 lutego 2019 w naszej restauracji.
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy walentynkowe menu
pełne afrodyzjaków.

Intymny klimat przy świetle świec i niezwykłe doznania
dla podniebienia umilą Państwu romantyczne ballady grane „na żywo”
od godz. 18.00 przez duet Basia Balcer & Kamil Sarnicki.

Koszt kolacji, na którą składa się wybrany aperitif,
przystawka, drugie danie oraz deser to 80 zł / osoba.

Aperitif
Prosecco
Campari orange

Przystawka
Tatar z łososia wędzonego z odrobiną musztardy Dijon, sokiem z limonki
oraz świeżym koprem

Skwierczący tygielek z borowikami duszonymi w śmietanie
z odrobiną Porto i chrupiącym tostem

Danie główne
Aromatyczny pieczony filet z łososia z ziemniaczano-koperkowym
puree, sałatką szpinakową przyprawioną malinowym vingret i skórką cytrynową

Grillowany tornedos z polędwiczki owinięty plastrem bekonu
z koniakowym sosem, chrupiącymi plackami ziemniaczanymi
i maślanym groszkiem zielonym

Deser
Gorące ciastko czekoladowe w towarzystwie soczystej truskawki

Śliwki węgierki klarowane w winie Choya z lodami miętowymi

Serdecznie zapraszamy!

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Freddie jako aperitif

Tarta warzywna na sałatach
Kluski śląskie z kurkami w śmietanie

Limanda w pomidorach z risotto szpinakowym
Potrawka cielęca z klaszą pęczak

Pieczone jabłko z żurawiną
Tort firmowy


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Margarita jako aperitif

Sakiewka z kurczakiem w sosie pomidorowym
Befsztyk tatarski

Stek wieprzowy z ziemniakami i fasolką szparagową
Filet z pstrąga grillowany z risotto i szpinakiem

Ciastko czekoladowe
Tort czekoladowo – orzechowy


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Vodkatini jako aperitif

Tarta warzywna na sałatach
Tatar z wędzonego łososia

Pieczeń cielęca z kopytkami, marchewką duszoną
Filet z dorsza grilowany z sosem musztardowym, sałata szpinakowa

Pieczone jabłko z żurawiną
Sernik z malinowym sosem

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Klasyk jako aperitif

Łosoś wędzony na bagietce
Omlet chłopski

Medaliony wieprzowe z sosem roquefort,
makaron i szpinak
Tornedos z łososia z sosem pomidorowym,
ryż, sałata zielona

Krem Brulle
Naleśnik z żurawiną

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Freddie jako aperitif

Tarta warzywna na sałatach
Kurki w śmietanie z kluską śląską

Filet z limandy podawany z risottem szpinakowym
Potrawka cielęca z kaszą pęczak

Pieczone jabłko z żurawiną
Ciastko czekoladowe


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Walentynki w Mangi z muzyką na żywo!

Z przyjemnością zapraszamy Państwa do rezerwacji stolików
na wyjątkowy wieczór dnia 14 lutego 2019 w naszej restauracji.
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy walentynkowe menu
pełne afrodyzjaków.

Intymny klimat przy świetle świec i niezwykłe doznania
dla podniebienia umilą Państwu romantyczne ballady grane „na żywo”
od godz. 18.00 przez duet Basia Balcer & Kamil Sarnicki.

Koszt kolacji, na którą składa się wybrany aperitif,
przystawka, drugie danie oraz deser to 80 zł / osoba.

Aperitif
Prosecco
Campari orange

Przystawka
Tatar z łososia wędzonego z odrobiną musztardy Dijon, sokiem z limonki
oraz świeżym koprem

Skwierczący tygielek z borowikami duszonymi w śmietanie
z odrobiną Porto i chrupiącym tostem

Danie główne
Aromatyczny pieczony filet z łososia z ziemniaczano-koperkowym
puree, sałatką szpinakową przyprawioną malinowym vingret i skórką cytrynową

Grillowany tornedos z polędwiczki owinięty plastrem bekonu
z koniakowym sosem, chrupiącymi plackami ziemniaczanymi
i maślanym groszkiem zielonym

Deser
Gorące ciastko czekoladowe w towarzystwie soczystej truskawki

Śliwki węgierki klarowane w winie Choya z lodami miętowymi

Serdecznie zapraszamy!