Z życia restauracji

Walentynki w Mangi z muzyką na żywo!

Z przyjemnością zapraszamy Państwa do rezerwacji stolików
na wyjątkowy wieczór dnia 14 lutego 2019 w naszej restauracji.
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy walentynkowe menu
pełne afrodyzjaków.

Intymny klimat przy świetle świec i niezwykłe doznania
dla podniebienia umilą Państwu romantyczne ballady grane „na żywo”
od godz. 18.00 przez duet Basia Balcer & Kamil Sarnicki.

Koszt kolacji, na którą składa się wybrany aperitif,
przystawka, drugie danie oraz deser to 80 zł / osoba.

Aperitif
Prosecco
Campari orange

Przystawka
Tatar z łososia wędzonego z odrobiną musztardy Dijon, sokiem z limonki
oraz świeżym koprem

Skwierczący tygielek z borowikami duszonymi w śmietanie
z odrobiną Porto i chrupiącym tostem

Danie główne
Aromatyczny pieczony filet z łososia z ziemniaczano-koperkowym
puree, sałatką szpinakową przyprawioną malinowym vingret i skórką cytrynową

Grillowany tornedos z polędwiczki owinięty plastrem bekonu
z koniakowym sosem, chrupiącymi plackami ziemniaczanymi
i maślanym groszkiem zielonym

Deser
Gorące ciastko czekoladowe w towarzystwie soczystej truskawki

Śliwki węgierki klarowane w winie Choya z lodami miętowymi

Serdecznie zapraszamy!

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Freddie jako aperitif

Tarta warzywna na sałatach
Kluski śląskie z kurkami w śmietanie

Limanda w pomidorach z risotto szpinakowym
Potrawka cielęca z klaszą pęczak

Pieczone jabłko z żurawiną
Tort firmowy


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Margarita jako aperitif

Sakiewka z kurczakiem w sosie pomidorowym
Befsztyk tatarski

Stek wieprzowy z ziemniakami i fasolką szparagową
Filet z pstrąga grillowany z risotto i szpinakiem

Ciastko czekoladowe
Tort czekoladowo – orzechowy


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Vodkatini jako aperitif

Tarta warzywna na sałatach
Tatar z wędzonego łososia

Pieczeń cielęca z kopytkami, marchewką duszoną
Filet z dorsza grilowany z sosem musztardowym, sałata szpinakowa

Pieczone jabłko z żurawiną
Sernik z malinowym sosem

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Klasyk jako aperitif

Łosoś wędzony na bagietce
Omlet chłopski

Medaliony wieprzowe z sosem roquefort,
makaron i szpinak
Tornedos z łososia z sosem pomidorowym,
ryż, sałata zielona

Krem Brulle
Naleśnik z żurawiną

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Freddie jako aperitif

Tarta warzywna na sałatach
Kurki w śmietanie z kluską śląską

Filet z limandy podawany z risottem szpinakowym
Potrawka cielęca z kaszą pęczak

Pieczone jabłko z żurawiną
Ciastko czekoladowe


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Walentynki w Mangi z muzyką na żywo!

Z przyjemnością zapraszamy Państwa do rezerwacji stolików
na wyjątkowy wieczór dnia 14 lutego 2019 w naszej restauracji.
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy walentynkowe menu
pełne afrodyzjaków.

Intymny klimat przy świetle świec i niezwykłe doznania
dla podniebienia umilą Państwu romantyczne ballady grane „na żywo”
od godz. 18.00 przez duet Basia Balcer & Kamil Sarnicki.

Koszt kolacji, na którą składa się wybrany aperitif,
przystawka, drugie danie oraz deser to 80 zł / osoba.

Aperitif
Prosecco
Campari orange

Przystawka
Tatar z łososia wędzonego z odrobiną musztardy Dijon, sokiem z limonki
oraz świeżym koprem

Skwierczący tygielek z borowikami duszonymi w śmietanie
z odrobiną Porto i chrupiącym tostem

Danie główne
Aromatyczny pieczony filet z łososia z ziemniaczano-koperkowym
puree, sałatką szpinakową przyprawioną malinowym vingret i skórką cytrynową

Grillowany tornedos z polędwiczki owinięty plastrem bekonu
z koniakowym sosem, chrupiącymi plackami ziemniaczanymi
i maślanym groszkiem zielonym

Deser
Gorące ciastko czekoladowe w towarzystwie soczystej truskawki

Śliwki węgierki klarowane w winie Choya z lodami miętowymi

Serdecznie zapraszamy!

Szczęśliwego Nowego Roku!

Szczęśliwego Nowego Roku życzy cała załoga Mangi!

Uprzejmie informujemy, że nasza restauracja w dniu 31 grudnia 2018 roku będzie czynna do godziny 18:00, a w dniu 1 stycznia 2019 roku będzie zamknięta. Zapraszamy 2 stycznia na śniadania od godziny 9:00!

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Prosecco jako aperitif

Tygielek borowików z grzankami
Sałata z łososiem

Indyk w sosie curry, ryż i szpinak
Filet z dorady z migdałami, puree ziemniaczane

Ciasto czekoladowe
Krem Brulle


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Wesołych Świąt!

Zdrowych, spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnym gronie życzy cała załoga Mangi!

Uprzejmie informujemy, iż w dniach 25-26 grudnia 2018, oraz 1 stycznia 2019 nasza restauracja będzie nieczynna.