Z życia restauracji

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Goodfather jako aperitif

Kurki w śmietanie
Śledź w oleju

Kaczka pieczona, ziemniaki, czerwona kapusta zasmażana

Pstrąg w sosie kaparowym z tartą warzywną

Naleśnik z żurawiną

Gruszka z miodem i parmezanem


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Martini Bianco jako aperitif

Carpaccio z łososia
Bruschetta z szynką parmeńską

Paprykarz cielęcy z kluskami szpinakowymi

Łosoś z sosem kaparowym, ziemniaki gratin

Ciastko czekoladowe

Krem brulle


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Jesienna propozycja!

Już od dzisiaj w naszej restauracji serwujemy dania jesienne. Wśród nich znajdziecie Państwo:

Tarta dyniowa z kompozycją sałat   15,-

Krem dyniowy z pestkami dyni        14,-

Schab wędzony na ciepło
z plackami ziemniaczanymi              29,-
i ćwikłą

Sernik                                                 14,-

 

Serdecznie zapraszamy!

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Dyniowe Mojito jako aperitif

Tarta dyniowa z kompozycją sałat
Krewetki smażone na maśle z nutką sosu curry

Pieczony filet z pstrąga podany z
bazyliowym pesto i ryżem
Medaliony cielęce z sosem roquefort na makaronie szpinakowym

Strudel jabłkowy na ciepło z sosem angielskim
Tort czekoladowo-orzechowy
z chrupkim nadzieniem


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:

Prosecco jako aperitif

Tatar z łososia wędzonego
Smażone kurki podane na chrupiącym toście

Tornedos z polędwiczki
z dodatkiem sosu koniakowego,
placki ziemniaczane oraz fasolka szparagowa

Dorsz w sosie migdałowym,
podanym z risotto szpinakowym

Gotowana gruszka z sosem angielskim

Śliwki węgierki w winie z lodami


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Rezerwacje: 12 413 87 46

Zwieńczenie tygodnia w Mangi!


W każdy piątek w naszej restauracji przygotujemy dla Państwa kolacje, które ukoją trudy tygodnia i pobudzą zmysły przed weekendem. W tym dniu będą czekać na państwa stoliki w kameralnych salach na pierwszym piętrze, gdzie w towarzystwie bliskich osób, muzyki oraz wspaniałych aromatów będą mogli się Państwo zrelaksować po pracowitym tygodniu.
Serdecznie zapraszamy o godzinie 19 przy wcześniejszej rezerwacji.

Rezerwacje: 12 413 87 46

Menu obowiązujące w najbliższy piątek:


Campari orange jako aperitif


Przystawka
Śledź bałtycki, marynowany z dodatkiem borowików

Tygielek maślaków z jajkiem przepiórczym
i tostem pszenicznym


Danie główne
Pieczona pierś z kaczki w pomarańczach,
podana z batatem

Dorada faszerowana jarzynami, podana z puree
z zielonego groszku


Deser
Tarta tartin z gałką lodów waniliowych

Suflet z tegoroczych śliwek


Kieliszek Bordeaux Jean Degaves

Zestaw zawierający aperitif, wybraną przystawkę, wybrane danie główne oraz deser kosztuje
48 złotych.
Serdecznie zapraszamy!

Grzyby!

Serdecznie zapraszamy na pierwsze borowiki w tym roku!

Tradycyjnie panierowane borowiki podajemy z ziemniakami i sosem tatarskim w cenie 35 złotych. Ponad to zapraszamy na rydze smażone w formie przystawki – 25 złotych.

Do zobaczenia!