Gęsie menu 11 listopada w cenie 95 zł

Uprzejmie informujemy, że w dniu 11 listopada oprócz sali na parterze oddajemy do Państwa dyspozycji sale restauracyjne na I piętrze. Tylko w tym dniu, przy dokonanej rezerwacji pełne menu z Gęsiną kosztuje 95 złotych. W skład menu wchodzą:

Śledź bałtycki na chlebie prądnickim
Wątróbka gęsia z jabłkami łąckimi
Żołądki z gęsi zatorskiej
Krupnik na dróbkach gęsich
Gęś zatorska pieczona z fasolą „Piękny Jaś” i śliwką w occie 
Strudel jabłkowy z sosem waniliowym

lampka wina, napoje bez ograniczeń



Wyjątkowo w tym uroczystym dniu będziemy Państwa gościć do godziny 23:00. Oprócz gęsiny, 11 listopada znajdą Państwo w naszej restauracji także rogale Świętomarcińskie.

Serdecznie zapraszamy!